1. Haberler
  2. Sağlık
  3. SANCAKTEPE’DE GETAT VE HEMODİYALİZ ÜNİTESİ HİZMETE GİRDİ  

SANCAKTEPE’DE GETAT VE HEMODİYALİZ ÜNİTESİ HİZMETE GİRDİ  

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANCAKTEPE 

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinin “Kaliteli tedavi, Sağlıklı Gelecek” için hastalarına hizmet etmeye devam ediyor. Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yerleşkesinde GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp) ve Hemodiyaliz Ünitesi hizmete girdi.

 

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastanenin Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yerleşkesinde GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp) ve Hemodiyaliz Üniteleri Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın katılımı ile hizmete açıldı.

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesinde Kurdele kesiminde Kaymakam sağlık alanında Sancaktepe’ye son yıllarda büyük yatımlar yapıldığının altını çizen Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, “ilçemizde bulunan iki büyük hastanemiz bölgemizin büyük sağlık kuruluşu. Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanemize bağlı olarak bulunan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yerleşkemizde iki ünitemiz ve tüm hastane olarak Sancaktepe Halkımıza hizmet ediyor. Ünitelerin açılmasında büyük emekleri olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp) Ünitesi ve Hemodiyaliz Ünitesi bölümlerini hizmete alan Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak, Cadde News Gazetemiz İmtiyaz sahibi Asiye Soytürk’e bilgi veren Yaprak, “Kaliteli tedavi, Sağlıklı Gelecek’ mottomuz ile hastalarımıza daha iyi hizmet etmek için çalışıyoruz. Sancaktepe başta olmak üzere tüm bölge insanımıza daha iyi hizmet etmek için yeni birimlerimizi hizmete almaya devam ediyoruz” dedi.

Başhekim Yaprak: “Kaliteli Tedavi, Sağlıklı gelecek”

‘Kaliteli tedavi, Sağlıklı Gelecek’ mottosu ile hastaları tedavi ettiklerini ve Hastaneye yeni birimler kazandırmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak, “yeni hizmete aldığımız 23 diyaliz cihazımız ile hastanemiz bünyesinde 37 adet diyaliz bulunmaktadır. Hastanemiz aynı anda diyaliz konusunda 40 hastamıza hizmet verecek.  Diyaliz cihazı konusunda bugün itibariyle kamuda en büyük kapasiteli hastane olduk. Bu bölgede ki vatandaşlarımız artık diyaliz konusunda başka bölgelere gitmek zorunda kalmayacak”.

Başhekim Yaprak: “merdiven altı yerlerde yapılıyordu”

Başhekim Yaprak, “Geleneksel tamamlayıcı tıp merkezi yüz yıllardan beri damıtılarak gelen gözlemsel olarak etkinliği kanıtlanmış tedaviler. Bunlar daha öncesinde merdiven altı yerlerde yapılıyordu. Hacamat, ozon tedavi, akupunktur bunlar modern tıbba alternatif değiller. Modern tıbbı tamamlayıcıdırlar. Mesela hastamız kemoterapi alıyor. Mide bulantısını geçirmek için akupunktur yapılabiliyor. Zayıflama ve Obezite tedavisi bizim bu bölgede ozon tedavisi ile birlikte en büyük merkez durumunda. Yeni açılan bölümlerimize hastalarımız MHRS üzerinden randevu alarak gönül rahatlığı ile steril ortamda geleneksel tedavilerin hizmetini hastanemizden alabilecekler. Modern tıbbı destekleyici mahiyette, steril bir şekilde, sertifikalı hekimlerimizce Ünitemizde başlanan Kupa-Hacamat, Akupunktur, Ozon ve mezoterapi uygulamaları ile diyabet, kardiyovasküler hastalıklar, romatizmal hastalıklar, fibromyalji, kronik yorgunluk, migren, depresyon, anksiyete, alerjik durumlar, obezite, nikotin bağımlılığı gibi rahatsızlıklar başarı ile tedavi edilmeye başlanmıştır. Kaliteli tedavi, Sağlıklı gelecek için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaliteli tedavi, Sağlıklı Gelecek’ için hastalarına hizmet etmeye devam eden Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı yerleşkelerde yeni birimler açılmaya devam ediyor. 6 Haziran Perşembe günü, Anadolu yakasının sağlık alanında en büyük hastanelerinden biri olan Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yerleşkesinde GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp) ve Hemodiyaliz Ünitesi hizmete başladı. Başhekim Doç. Dr. Gökhan Yaprak yönetiminde olan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesinde GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp) ve i Hemodiyaliz Ünitesi bölümlerinin açılışına Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah İnan, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve hastane yönetiminin katıldığı açılış ile GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp) Ünitesi ve Hemodiyaliz Ünitesi bölümleri kurdele kesimi ile hizmete girdi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Şehit Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Yaprak ve hazır bulunan protol ile beraber GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp) ve i Hemodiyaliz Ünitesi bölümlerinin açılış kurdelesi kesildikten sonra kesilen pasta ve fotoğraf çekimleri ile program sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SANCAKTEPE’DE GETAT VE HEMODİYALİZ ÜNİTESİ HİZMETE GİRDİ  

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin